Bli medlem i GMFK

Varmt välkommen att bli medlem i vår förening!

Som medlem i GMFK får du en rad förmåner, men framförallt är du aldrig ensam i ditt uppdrag när du är medlem hos oss. Tillsammans har vi hundratusentals timmar av erfarenhet som vi delar med oss av. Utöver detta anordnar vi gemensamma träffar, vi erbjuder tips och råd från våra mycket erfarna mentorer, du får tillgång till vår gemensamma kunskapsbank, med mera. Genom medlemskapet kan du också teckna en unik försäkring. Som medlem har du stora möjligheter att vara med och utmana föreningens framtid.

Bli medlem

Fyll i formuläret och betala in medlemsavgiften om 250 kronor på Bankgiro 5736-3327 och ange ditt namn och din mejladress.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 250 kronor per år från och med 2019. Fyll i formuläret ovan och betala in medlemsavgiften på Bankgiro 5736-3327 och ange ditt namn och mail-adress. Vill du också teckna vår unika ansvarsförsäkring så betalar du in försäkringsavgiften som för närvarande är 220 kronor per år tillsammans med medlemsavgiften på 250 kronor. Det vill säga 470 kr till Bankgiro 5736-3327. För att kunna teckna försäkringen behöver vi också ditt personnummer.

Läs mer i vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter.