Nytt bankgiro

Bankgirots logga

I samband med att vi i dagarna bytt bank från Nordea till SEB så byter vi också betalningsmetod. Vi byter från vårt gamla plusgiro nummer till ett nytt bankgiro; 5736-3327. Om du har sparat GMFK som mottagare i din Internetbank behöver du uppdatera mottagaren och lägga till vårt nya bankgiro. Detta görs på lite olika sätt i olika banker. Kolla vad som gäller för just din bank. Det brukar finnas en hjälpsida eller supportlänk att klicka på i din Internetbank. Där du kan få hjälp med hur du gör.

För alla nya medlemmar så är det också vårt nya bankgiro som gäller. För att bli medlem i GMFK betalar du in medlemsavgiften (som förnärvarande är 250 kronor) på vårt nya bankgiro; 5736-3327. Och fyller i formuläret under menyalternativet Bli medlem.

Anledningen till bankbytet är att vår tidigare bank tyvärr smyghöjt avgifterna i omgångar. Därför är vår gamla bank inte längre det alternativ som ger oss bäst tjänster för pengarna. Så tänk på att nästa gång det är dags att betala in medlemsavgiften och eventuell försäkringsavgift, så skall detta göras på vårt nya bankgironummer. När ni lägger in betalningen i Er Internetbank så kommer ni i dagsläget att få upp GOD MANS OCH FÖRVALTARFÖRENINGEN som betalningsmottagare. Inte riktigt det vi i styrelsen önskade. Men vi hoppas på att Bankgirocentralen kan hjälpa oss att uppdatera den här texten till något mer förståeligt och lättbegripligt framöver. Så att ni enkelt ser att det ör rätt betalningsmottagare. Mer information om detta kommer i samband med att vi skickar ut information om medlemsavgift och försäkringsavgift i början på nästa år.

About the Author

You may also like these