Medlemsmöte 23/9

Nu är det äntligen dags för medlemsmöte igen. Efter en väldigt lång period av restriktioner på grund av Covid-19 så får vi nu äntligen börja träffas fysiskt på våra medlemsmöten igen. På torsdag den 23/9 är det dags igen och som vanligt träffas vi i ABF-huset i Kungsbacka. Klockan 18.00 startar vi. Vi bjuder också på fika, därför är det viktigt att du anmäler dig så vi vet hur många som kommer.

På nästa veckas medlemsmöte kommer vi bl.a. att ta upp följande:

  • Bankerna och dess olika tjänster. Bra / dåligt. Vad är era erfarenheter?
  • Placeringsrådgivning
  • Pratar om Färdtjänst / Sjukresor / Närtrafik / Ledsagning / mm. Handläggare på Färdtjänst är inbjudna.
  • Kerstin Tegnér svarar på frågor om LSS-utredningen.
  • Ställföreträdautredningens betänkande ”Gode män och förvaltare – en översyn”. Klicka här för att ladda ner utredningen i PDF format. Har du tankar och synpunkter på den? Dela gärna med dig av dessa.

Anmälan görs till Marie eller Ulf i styrelsen;

Marie Hellström innana950@msn.com eller Ulf Petersson ulf4307@gmail.com ; mobil: 0708-56 89 55

Ladda ner inbjudan som PDF.

About the Author

You may also like these