Överförmyndare i samverkan bjuder in till workshop

Överförmyndare i samverkan (bild på logotype)

I sommar anordnar Överförmyndare i samverkan en utbildning och workshop med fokus på personer med psykisk ohälsa, neuropsykiatriska besvär och missbruksproblematik. Utbildningen riktar sig till dig som vill vara mer bekväm med att ta dig an lite svårare uppdrag för personer med exempelvis psykisk ohälsa, neuropsykiatriska besvär eller missbruksproblematik.

Utbildningen

Hela utbildningen och workshopen hålls av representanter från Överförmyndare i samverkan. Socionom Johan Conse från S:t Lukas. S:t Lukas är en organisation med samtalsmottagningar i hela landet dit människor i behov av stöd eller samtal kan vända sig. Johan Conse är socionom och legitimerad samtalsterapeut. Han har mer än 20 års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa, neuropsykiatriska besvär, missbruksproblematik, med flera. Johan har även flera års erfarenhet av utbildningar inom området.

Workshop

Utbildningen börjar med cirka en timmas föreläsning av Johan Conse. Därefter kommer deltagarna att i smågrupper kunna diskutera funderingar och tankar. Sedan fortsätter utbildningen fortsätter med ytterligare en timmas föreläsning med frågestund. Målet med utbildningen är att du som ställföreträdare skall känna dig bekvämare med att ta dig an ett lite svårare uppdrag för personer med exempelvis psykisk ohälsa eller missbruk.

Intresserad

Om du är intresserad av att deltaga kontaktar du ÖFSofs@molndal.se senast den 2 maj 2023. Du kan läsa mer i inbjudan från Överförmyndare i samverkan.

About the Author

You may also like these