Medlemsmöte och evenemangskalender

Medlemsmöte och evenemangskalender för GMFK. På bilden syns en tecknad kalender med ringpärm
Uppdatering

Nu är det klart att Kungsbacka Begravningsbyrå kommer att närvara vid nästa medlemsmöte och prata om sin verksamhet och sina tjänster. Vi kommer kommer också att hålla en generell föreläsning om årsredovisningen. Passa på att få lite nya tips och idéer som underlättar redovisningen för dig. Visste du till exempel att man numera kan logga in som ställföreträdare hos Försäkringskassan och beställa årsbesked för din huvudman?! Du kan läsa mer om detta på Försäkringskassans hemsida. Behöver du enskild hjälp så kontaktar du någon i styrelsen eller någon av våra mentorer så hjälper dom till med specifika frågor. Det kan även bli lite tid till enskilda frågor på medlemsmötet. Men det bästa är ändå att boka ett möte. Så kan du gå igenom din fråga i lugn och ro. Medlemsmötet är planerat att hållas i ABF:s lokaler på  Verkstadsgatan 14 i Kungsbacka. Då vi ännu inte vet hur pandemirestriktionerna ser ut den 2:e februari så kommer vi att återkomma i slutet av månaden med en uppdatering.


2021-11-21

Samtidigt som vi vill informera om att vi kommer att ha ett medlemsmöte den 2:a februari nästa år, så passar vi också på att lansera vår evenemangskalender. Temat för medlemsmötet är ekonomi och redovisning. Skriv in datumet i kalendern redan nu. Vi kommer bland annat att gå igenom massor av bra redovisningstips och prata om bidrag och Försäkringskassan. Och självklart ligger medlemsmötet upplagt i vår evenemangskalender. Därifrån kommer kan du enkelt lägga till mötet i din kalender. Håll utkik här på hemsidan efter mer information och inbjudan till ekonomi och redovisningsträffen den 2:a februari.

Till evenemangen

About the Author

You may also like these