Vår ordförande har lämnat oss

Det är med tungt hjärta och djup sorg som vi meddelar att vår älskade ordförande, Jan Ljungholm, hastigt har gått bort. Jan var en central gestalt i vår gemenskap och hans närvaro kommer vara oerhört saknad av oss alla. Våra tankar och innersta sympatier går till Jans familj och nära vänner under denna svåra tid.

För att hedra Jans minne och hans kamp mot cancer, uppmanar vi er att skänka ett bidrag till Cancerfonden. Varje gåva, stor som liten, gör en betydande skillnad i arbetet mot denna sjukdom.

Om du vill lämna en sista hälsning till Jan, vänligen gör det på Kungsbacka Begravningsbyrås hemsida. Dina ord av stöd och minnen av Jan kommer att vara en tröst för hans nära och kära i denna tid av sorg.

//Styrelsen och mentorer i GMFK

About the Author

You may also like these